Családi magazin

Palvin Barbi feltette a térképre szülei birtokát

2023.08.02. I 18:45
Még külföldről is érdeklődnek, ideális esküvői helyszínnek gondolják.

Senkinek nincs szüksége Palvin Barbaránál jobb reklámarcra! Még a családjának sem, akiknek – úgy tudjuk – nem csak érzelmileg jelentett sokat, hogy szupermodell lányuk és világsztár kedvese, Dylan Sprouse az ő birtokukon mondták ki a boldogító igent pár hete.

Palvin szülei pár éve hozták létre a Budapesttől alig egyórás autóútra lévő esküvői helyszínt, amely – köszönhetően lányuk nagy napjának – nem csak a magyarországi, de a nemzetközi térképre is felkerült.

– Házassági évfordulót akartunk csinálni, de nem volt hely sehol – árulta el Palvin Barbara és Dylan Sprouse dokumentumfilm-sorozatában a modell apja, miért is vágtak bele pár évvel ezelőtt abba, hogy létrehozzák a rendezvényhelyszínt, amelynek nagyterme egy 250 fős lakodalmat is képes vendégül látni.

Ráadásul a terület – a romantikus helyszínek mellett – saját apartmanokkal is rendelkezik, így ha valaki el szeretne bújni, illetve a nyilvánosság kizárásával szeretné megtartani az esküvőjét, itt megteheti.

Nem mellékes persze, a celebfaktor sem, így nem meglepő, hogy – a Blikk információ szerint – egyre nagyobb az érdeklődés Palvin szüleinek birtoka iránt, hiszen így a leendő házasulandók azt is elmondhatják majd magukról, hogy ugyanott mondták ki a boldogító igent, ahol korábban világsztárok.