Életmód

Ismét mellrákot diagnosztizáltak Suzanne Somersnél

2023.08.02. I 09:50
A 76 éves színésznő elmondta, mindent megtesz azért, hogy az alattomos betegség ne vehesse át felette az irányítást.

Suzanne Somers hosszú utat járt be az egészségéért vívott harc során. Először 2000-ben diagnosztizáltak nála mellrákot, ami mellett bőrrákkal is küzdött. Elmondása szerint a vegyszermentes és organikus életmóddal igyekszik megőrizni az egészségét, amely az orvosok szerint megmentette az életét – írja a People.

Bár húsz évvel ezelőtt már megküzdött vele – és győztesen került ki a harcból –, Suzanne Somersnél nemrégiben ismét mellrákot diagnosztizáltak. A színésznő a közössségi oldalán osztotta meg a vallomását, miszerint kiújult a mellrákja.

„Mint tudjátok, két évtizeddel ezelőtt volt mellrákom, amely időről időre újra felbukkan, de én továbbra is leküzdöm. A legjobb alternatív és hagyományos kezeléseket alkalmaztam a leküzdésére. Ez nem új terület számomra. Tudom, hogyan kell felvenni a harci felszerelésemet, de én harcos vagyok” – írta Instagram-oldalán az Egyről a kettőre című sorozat sztárja, hozzátéve: rengeteget köszönhet a családjának, különösen férjének, Alan Hamelnek, amiért mindig mellette állt. Elmondta továbbá, hogy mivel a rákkal való harc számára már nem ismeretlen, így bizakodva áll az új csatához is.

Mint minden rákos betegnek, amikor megkapja a rettegett diagnózist, miszerint visszatért, nekem is szinte lyuk lesz a gyomrodban. Aztán felveszem a harci felszerelésemet, majd harcba indulok. Ez számomra ismerős csatatér, és nagyon kemény vagyok – jelentette ki.