Családi magazin

Két kamasz édesanyja VV Györgyusz

2023.07.31. I 09:52
Rengeteget változott a ValóVilág 1. évada óta.

VV Györgyusz (Tóth Györgyi) volt a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? legutóbbi adásának a vendége. Mint a Blikk írja, az egykori valóságshow-hős hosszú évek óta nem szerepelt sehol. Az interjúban többek között elárulta, miért lépett vissza a reflektorfényből és él ma már civil életet.

A 2003-ban, a Való Világ 1. évadában Györgyit egy őszinte és pozitív nőként ismerte meg a közönség, ami máig mit sem változott. Az egykori valóságshow szereplő ma már két kamasz (egy 16 és egy 14 éves) fiú büszke édesanyja és régóta boldog házasságban él, a múltját azonban sosem tagadná le.

Elmesélte, hogy a fiai éppen a nagymamánál voltak és belefutottak egy ValóVilág 1. ismétlésbe. “Anyukám hívott, mert nála voltak a gyerekek, hogy megy a VV, megengedjük-e nekik, hogy nézzék? És egyből az volt az első reakcióm, hogy Ne, anyu, ne! Aztán belegondoltam, a fene egye meg, olyan sokat gondolok rá” – árulta el Györgyi, hozzátéve: “Letagadni, megtagadni azt, ami már megtörtént, igazából szerintem hülyeség“.

A VV 1.-ben ismertté vált Majkáról pedig bevallotta, hogy nem vonzza az a fajta világ, amelyben a rapper él. “Nekem ő nagyon elment, (…) már nem tudnék azonosulni egy percig sem, a hatalmas sztársággal” – jegyezte meg.