Szórakoztató műsor

Schumacher Vanda überszexi ruhába bújt

2023.07.29. I 10:15
Dögös dekoltázsával nagyon zavarba hozta a Celebrandi férfi műsorvezetőjét.

Schumacher Vanda olyan szexin dekoltált felsőbe bújt a Celebrandi  adásában, hogy azzal Puskás Petit teljesen zavarba hozta. A tűzpiros fehérneműre csak egy kabátot kapott fel, amikor megjelent a Puskás-Dallos Randiügynökség irodájában. 

- Nagyon csinos vagy, jól nézel ki. Azt a betyárját! Azért most megmutattad… - bukott ki Puskás Petiből, amikor szembesült Schumacher Vanda szexi dekoltázsával. Ezt követően arra kérte feleségét, Dallos Bogit, hogy kezdje a beszélgetést, ő inkább iszik egy kis vizet. 

- Andinak is azt mondtam, mindjárt megtalálom életem szerelmét, ne bízzuk a véletlenre! - indokolta ruhaválasztását Vanda. 

Dallos Bogi és Puskás Peti konstatálta, hogy az biztos, valóban nem bízta a véletlenre. Az utóbbi le sem bírta venni a szemét a szőke sztár dögös dekoltázsáról, akit megkért, eltakarná-e a látványt a kabátjával, aztán elbizonytalanodva azt mondta, mégis inkább maradjon. 

Dallos Bogi közölte, miatta nem kell elfedni a dekoltázsát, nem zavarja, de férje beismerte, őt kicsit zavarba hozta. Azzal poénkodott, hogy inkább felteszi a napszemüvegét.