Párkapcsolat

Focista párjához költözik Schobert Lara?

2023.07.28. I 12:10
A fiatal lány egyre több időt tölt Kazincbarcikán, ahol 29 éves párja focizik.

Schobert Lara egy ideje nem a szinglik táborát erősíti, ugyanis nyár eleje óta egy nála 10 évvel idősebb, titokzatos férfival randizik. Információink szerint a 29 esztendős férfi a Kazincbarcikai SC futballistája, és a jelek szerint a fiatal lány annyira odavan újdonsült párjáért, hogy még a távkapcsolatot is vállalta érte, hiszen két órát kell utazniuk egymáshoz. 

Lara már többször büszkélkedett el egy-egy ajándékkal, amit a sportolótól kapott. Nemrégiben egy strandon töltötték együtt a napot, ahol háttal fotózta le a félmeztelen férfit, így újra beindultak a találgatások, hogy talán ő lehet a titkos szerelme.

Később a közösségi oldalán buktatta le magukat a fitneszlady lánya egy olyan fotóval, amelyen egyértelműen látni, hogy összetartoznak. A pár éppen egy kocsiban ült, Lara kedvese pedig a kezét a lány combján pihentette. Mint kiderült, Lara egyre gyakrabban muttakozik Kazincbarcikán a hátvéddel, aki pár nap múlva már az őszi bajnokságban rúgja majd a bőrt. 

A sors fintora, hogy egykor Rubint Rékát is a szerelem csábította vissza a szülővárosába, Kazincbarcikára, 30 évvel később pedig a lánya jár kéz a kézben ugyanazon a környéken.

Bár a páros csak nyár eleje óta randizgat, mindketten romantikus alkatok, így a nagy korkülönbség ellenére is hamar egy hullámhosszra kerültek. A BEST magazin írása szerint még az is lehet, hogy a barna szépség átteszi a székhelyét a városba, ugyanis a kedvese egy újabb évadra szerződött a helyi futballklubbal.