Zene

Saját rajongóinak osztja az észt Azahriah

2023.07.27. I 20:30
A közlemény elég sajátos hangvételűre sikeredett, nem tudni, hogy közönsége mit szól a kéréséhez.

Azahriah, azaz Baukó Attila időközönként kirobbant egy-egy kisebb vagy nagyobb botrányt, de úgy látszik, őt ez nem zavarja, sőt, élvezi. Tavaly a Szolnoki Palacsintafesztiválon történtekkel kavart hatalmas port, ami talán máig sem ült el, majd G.w.M-mel is összetűzésbe keveredett. Nemrég az RTL Klub bukott öltöztetőjével, Lakatos Márkkal folytatott nyilvános vitát, most rajongóinak ment neki egy közleményben.

"Annyit szeretnék közölni most egy közlemény keretein belül, hogy vannak ilyen videók, amikor teljes koncertfelvételeket töltenek fel bulikról, amik nem is Budapest Park, meg nem Papp László, de mondjuk elmegyünk Tatabányára, 75 perces koncertet nyomunk és fent van az egész. Ezt le szokta szedni a menedzsment...
 Az az igazság, hogy jó, hogy ha nincsenek fent teljes koncert videók, mert lehet, hogy van olyan rész, amit nem akarok, hogy kint legyen, vagy elb*szok valamit...Az a bevett dolog, hogy a teljes koncertfelvételeket letiltatjuk, mert ne legyen fent! Viszont zenékről, bulikról nyugodtan ki lehet rakni YouTube-ra, nem az van, hogy teljes megvonás, csak a fullos koncertfelvételeket leszedetjük, mert nem jó, hogy ha fent van...." - magyarázta ideiglenesen elérhető Instagram-bejegyzésében Azahriah, aki nyomatékosan kéri a közönségét, hogy ne vegyék filmre a koncertjeit és ne is töltsék fel azokat teljes egészében, mert úgyis eltüntetik az ilyen felvételeket.