Magazin

Peller Mariann: "Most kezdek igazán élni!"

2023.07.26. I 10:15
Az RTL Reggeli műsorvezetője cseppet sem aggódik amiatt, hogy hamarosan a negyvenes nők táborát erősíti.

Kerek születésnapot ünnepel Peller Mariann, aki úgy érzi, negyvenéves korára teljesedett ki igazán a nőiessége, sőt, arra is elérkezettnek látta az időt, hogy "bátorságlistát" készítsen, amelyről sorra pipálja ki a tételeket.

– Nem volt vízválasztó a harmincadik születésnapom, és a negyvenedik sem visel meg. Sőt, kifejezetten élvezem, hogy most kezdek igazán beérni nőként. Már merek egy csomó olyan dolgot tenni vagy mondani, amit korábban a bennem rejlő bizonytalanságok miatt nem. A húszas éveim még azzal teltek, hogy a gyerekkori bántásokat, cikizéseket, amik az iskolában értek, próbáltam feldolgozni és elengedni végre. Aztán a harmincas éveimben anya lettem, ami szintén rengeteget segített végképp elengedni azt a bizonytalan, megbántott kislányt, aki voltam. Negyvenévesen pedig végre úgy érzem, most kezdek igazán élni – mondta a Blikknek a gyönyörű műsorvezető.

– Azt gondolom, a mélypontok is segítenek, fejlesztenek, én pedig hálás vagyok ezekért is. A legfontosabb feladatomnak most azt érzem, hogy bátran merjem vállalni magam. Ma már tisztában vagyok a női eszközeimmel, és tudom is használni őket. Legyen szó akár arról, hogy meg merem mutatni a lábaimat egy felsliccelt szoknyában vagy arról, hogy tudom, hogyan kell félig leeresztett szemhéjjal a szempilláim alól kacéran nézni – tette hozzá nevetve.