Családi magazin

Harry visszatérne a királyi udvarba

2023.07.26. I 12:04
Még Vilmosnak is békejobbot nyújtott, de a walesi herceg reakciója az egész világot sokkolta.

Mindenki arra várt, mikor közelednek végre egymáshoz III. Károly király békétlen gyermekei. Úgy tűnik, az első lépést Harry tette meg az ügy érdekében, de ez még korántsem jelenti azt, hogy Vilmossal való konfliktusos viszonyában enyhülés következne be.

az egész világ azt találgatja, mikor ássa el végre a csatabárdot Sussex hercege és a brit királyi család többi tagja. Egyvalami bizonyos: ha el is indul a közeljövőben a békülési folyamat, hosszú, rögös és kínkeserves út vezet majd a világ leghíresebb famíliájának újraegyesüléséig. A legmegdöbbentőbb azonban az, hogy az első lépést maga a "fekete bárány", Harry tette meg.

Harry még bátyját, Vilmos walesi herceget is felhívta, s közölte a trónörökössel, hogy békülni szeretne - írja a Mirror. Csakhogy Vilmos egyáltalán nem úgy reagált, ahogy Harry várta volna: a walesi herceg nemes egyszerűséggel lefagyott, és nem tudta, mit feleljen öccse teljességgel váratlan ajánlatára.

Tom Bower királyi szakértő szerint a hallgatás egyértelműen nemet jelent, és nincs rá esély, hogy Harryék, valamint Vilmosék újra egy család legyenek.