Párkapcsolat

Egy üzletember Judy új barátja

2023.07.26. I 16:07
Pár hónapja új életet kezdett Judy, hisz nemcsak a házasságát zárta le és költözött új helyre, de egy ideje új kapcsolata is van.

Judy mostanra egy Instagram-sztoriban képet is mutatott a Krisztián nevű üzletemberről, akiről kiderült, hogy régi ismerőse, barátságból szövődött köztük szerelem.

"Krisztián civil, de régóta ismerik már egymást. Judy, miután zátonyra futott a házassága Balázzsal, sok időt töltött a barátaival, köztük Krisztiánnal is, akivel egyre többet beszélgettek, találkoztak. Jól érezték magukat egymás társaságában, és rájöttek, bizony érzelmeket is táplálnak a másik iránt.Szépen lassan haladnak, friss még a kapcsolatuk, ám már ki lehet mondani, néhány hónapja egy párt alkotnak.Mindkettőjük örül ennek a szerelemnek, nagyon boldogok, de szeretnék egyelőre megóvni a nyilvánosságtól a kapcsolatot" – mondta Judy egy közeli ismerőse a Blikknek.

"Voltak már belföldön is hármasban (Judy kislányával együtt) néhány napot pihenni, ám most egy hosszabb útra indultak. Két hétre elutaztak Olaszországba, csak a napokban térnek majd haza. Nagyon jól érzik magukat, Judyra ráfért már nagyon egy hosszabb vakáció, a pandémia óta ugyanis nem volt külföldön nyaralni. Most viszont úgy alakították a munkát a Groovehouse-zal, hogy legyen két szabad hete. Teljesen kipihenték magukat, sok élménnyel gazdagodtak, és még inkább összekovácsolódott az ő kis hármasuk" – tette hozzá az informátor.