Párkapcsolat

Az RTL jóképű sztárja szakított 11 évvel idősebb barátnőjével

2023.07.26. I 20:10
A sorozatszínész Papp Zsombor a Celebrandiban bevallotta, eddig csak jóval idősebb barátnői voltak.

Papp Zsombor 27 éves sorozatszínész, akit az Éjjel-nappal Budapestben ismerhettek meg az RTL nézői, elárulta, hogy eddig csak jóval idősebb barátnői voltak. Legutóbbi kapcsolata nem túl régen, pár hónappal ezelőtt ért véget, és úgy érzi, nagy szerelem volt. 

- Ez inkább közös megegyezés volt, mert nem egy irányba tartottunk, úgy gondoltam, ne húzzuk egymás idejét. Egyébként idősebb volt 11 és fél évvel. Sokszor, akivel tudtam jól kommunikálni, gondolatokat egymásnak átadni, akivel azt éreztem, hogy haladunk, tudjuk egymást támogatni, az általában mindig idősebb hölgy volt - vallotta be Dallos Boginak és Puskás Petinek. 

Azt ugyanakkor hozzátette, nem anyáskodó típusokat keres, nem ezért választott jóval idősebb nőket. 

- Van édesanyám, mindennap felhív, szeretem, de bőven elég egy anyuka. A fiatalabb és az idősebb hölgyek is érdeklődnek irántam, de én most már a saját korosztályomat keresem. A belső tud igazán megfogni, a gondoskodás, az, hogy legyen véleménye mindenről, tudjon tanácsot adni. Viszont kell az is, hogy ha azt gondolja, hülyeség, amit csinálok, azt hagyja rám, például hogy motorozzak télen.