Magazin

Újra egy pár lehet Bálint Antónia és Pachmann Péter?

2023.07.25. I 14:50
Az egykori szépségkirálynő nemrég szakított párjával, akivel közel 3 évig voltak együtt. 

Bálint Antónia most újra szingli, de úgy tűnik élvezi az életet pedig nem mindig volt kegyes hozzá a sors. Magánéletében rengeteg nehézség adódott, olykor, ha mélypontra is került, mindig hamar felállt a gödörből. 

Toncsinak már évekkel ezelőtt elege lett a botrányokból, ezért egy ideje keveset mutat meg az életéből. Kevesen tudják, hogy Pachmann Péter valaha a szerelme volt. Az egykori szépségkirálynő és a műsorvezető kapcsolata ugyan nem tartott sokáig, de úgy tudjuk, hogy a mai napig szép emlékeket őriznek ebből az időszakból, hiszen nyugodt és harmonikus volt a kapcsolatuk. Talán az egyetlen férfi Toncsi életében, akiről a mai napig is csak jót tudna mondani.

A most 52 éves műsorvezető valamivel 20 éves múlt, amikor beleszeretett Toncsiba, aki most 54 éves. Az akkor induló A3 csatorna első reggeli műsorában együtt dolgoztak. Akkor még nem volt sminkesük, de Antónia nagyon értett a szépítkezéshez és ő sminkelte ki műsorvezető társát, aki első érintésre beleszeretett, pontosabban, amikor megérezte az illatát. 

Ezt ő maga árulta el korábban. Aztán egy házibuliban elcsattant az első csók, de egy évig sem tartott a szenvedélyes szerelem köztük. Úgy tudjuk, most mindketten szinglik és korábban úgy érezték, kár, hogy nem lett folytatása a kapcsolatuknak. Most talán elérkezett az idő ahhoz, hogy felnőtt fejjel akár újra egy pár lehetnek?