Magazin

Porig alázta Harry herceg Katalin hercegné családját

2023.07.24. I 16:39
Nagyon úgy tűnik, hogy Harry herceg számára Katalin hercegné a legnagyobb ellenség. 

Eddig mindenki azt hitte, hogy a fő ellentét Katalin hercegné és Meghan Markle között áll fenn. Ám most kiderült, hogy Harry hercegnek vannak komoly problémái a sógornőjével, na meg az ő családjával – írta a Cosmopolitan

Katalin hercegné és Harry herceg között fajult el nagyon durván a viszony, aminek okai a royal baby-k voltak. Harry herceg ugyanis úgy érezte, hogy amikor Vilmos herceg gyermekei megszülettek, ő egyszerűen peremre került, a testvérek viszonya ekkor kezdett romlani. 

Sokat panaszkodott Harry herceg arról, hogy amikor a testvére apa lett, egyszerűen kevésbé érezte magát fontosnak a családban, és Vilmos herceg is nagyon keveset törődött vele. Ezért pedig Katalin hercegnét hibáztatta, ugyanis Vilmos herceg szerinte a felesége egész rokonságát elé helyezte.

Harry herceg úgy érzi, a helyzet akkor vált menthetetlenné, amikor Sarolta hercegnő megszületett. Akkor ugyanis végleg eltávolodtak egymástól, és Vilmos hercegnek a Middleton família volt a legfontosabb, nem a királyi család. 

Több olyan eset is volt, amikor Harry herceg élesen bírálta Katalin hercegné családját, akik szerinte túlságosan vidékiek, ezért nem találja velük a közös hangot. Ha pedig ők túl egyszerűek a királyi családdal járó csillogáshoz, akkor esélyes, hogy Harry herceg ugyanezt gondolja magáról Katalin hercegnéről is.