Zene

Majka Curtisről: „Elvitathatatlan a kettőnk közötti szerelem”

2023.07.23. I 10:52
Majka és Curtis  karrierjük során tavaly másodszor döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Majka most először mesélt őszintén az érzéseiről volt társával kapcsolatban Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorában. „Nekem az életemben nincs szükségem arra, hogy Attilát bántsam. Elvitathatatlan a kettőnk közötti szerelem, az ami történt velünk 12 éven keresztül. Olyan dolgokat éltünk meg… 

Majka elmondta, pontosan tudja, hogy Curtisszel való kapcsolata akkor fog rendeződni, amikor „minden megjavul”, és ehhez mindketten kellenek. Kiderült, privátban egy évvel ezelőtt beszéltek utoljára, egészen a mostani nyilvános üzengetésig. 

„Nagyon bízom benne, hogy most ő ezzel – hogy odafigyel rá az RTL, csinál dolgokat, (…) a korából kifolyólag, hogy már 34 éves, hogy családja van, hogy vett egy házat, vett egy autót – rájön, hogy nem teheti meg azt, hogy nem megy el. És tudja, hogy mellékpályára kell helyezni egy csomó olyan rossz dolgot az életében, amik eddig befolyásolták. Hozzáteszem, hallottam is, hogy ez megtörténik. Azért nekünk sok közös barátunk van, úgyhogy hallottam, hogy ezzel jól áll. Csak hát, ehhez nekem mi közöm? Miért kell engem ebbe belekeverni egy év után? – tette fel a kérdést Majka.

Nekem ő mindig az Atika marad, akivel én annyi mindent csináltam, hogy el nem tudják képzelni az emberek. Nagyon hiányzik, de én nem tudok többet tenni ezért a dologért. Nem akarok olyan emberre időt szánni az életemben, aki nem akarja, hogy időt szánjak rá. (…) Vállalom, hogy nagyon szerettem az Atit. Nagyon szerettem, mint embert, mint társat, és tudom nagyon jól, hogy egy olyan dolog vette el tőlem, ami nem ő. És ez nekem mindennél jobban fáj.