Apaság

Solti Ádám: Ki gondolta volna, hogy pelenkázni és popsit törölni is ekkora öröm?

2023.07.21. I 19:58
A Solti-házaspár elárulta kisfiúk születésének részleteit. 

Solti Ádám és felesége, Berni, akik a Nyerő párosban tűntek fel együtt, számos egyéb magánéleti drámán és botrányon vannak túl. Az utóbbi idők eseményei – Soltinak hosszú éveken át tartó titkos viszonya volt egy nővel, akitől gyermeke is született – annyira megviselték őket, hogy nemrégiben úgy döntöttek, elhagyják az országot.

Ausztriában kezdenek új életet, ahol Ádám eredeti szakmájában, fogtechnikusként dolgozik. Idén márciusban azonban hatalmas boldogság érte őket: többszöri próbálkozás után gyermeket vártak és kisfiuk, Benedikt a múlt héten született meg. A Solti-házaspár most a Story magazinnak nyilatkozott babájuk születéséről. Egy hónappal a szülés előtt a színész feleségével közölte az orvosa, hogy császármetszésre lesz majd szükség, ami miatt először csalódott volt, de később megbékélt vele.

Sírt Benedikt, amikor a kezembe adták, de a mellkasomon azonnal megnyugodott. Ebben a pillanatban apának éreztem magam, rájöttem, hogy ez lesz az én dolgom, biztonságot adni neki minden téren, és sok-sok szeretetet – mondta a színész.

Solti Berni az interjúban arról beszélt, hogy a baba születése után nem töltötte el azonnal az anyaság érzése, szüksége volt hozzá még pár órára. De azt is elárulta, hogy férje mindenben támasza volt a várandóssága alatt, és megígérte, hogy ez a szülés után sem fog változni. Sőt megállapodtak abban, hogy a pelenkázás az édesapa dolga legyen, Solti Ádám pedig gyorsan belejött a dologba.

Ki gondolta volna, hogy pelenkázni és popsit törölni is ekkora öröm? – mondta el Solti Ádám.