Életmód

Összeköltözött Schumacher Vanda és Jázmin Viktória

2023.07.21. I 15:53
Úgy gondolták, felesleges két lakást fizetni.

Schumacher Vanda és Jázmin Viktória a Celeb vagyok, ments ki innen! tavalyi forgatásán ismerkedtek meg, és mostanra olyan jó barátok lettek, hogy nemrég közös lakásba költöztek. Egy külföldi utazás győzte meg őket arról, hogy jól tudnak majd együtt élni. Erről Schumacher Vanda mesélt a Blikknek.

„Nem volt egyszerű az első időszak a Celebben, de mi segítettük egymást, aztán az is kiderült, hogy sok közös ismerősünk van. Aztán amikor közeledett a cannes-i utazásom, elhívtam magammal Jázmint, és ott derült ki, mennyire flottul megy minden. Én alapvetően nagyon védem a magánszférámat, de kiderült, hogy tényleg olyan, mintha testvérek lennénk. Ezek után úgy gondoltuk, felesleges két lakást fizetni.”

Mivel a műsorvezető éppen albérletváltás előtt állt, így az új otthonukat már közösen keresték a modellel, akivel egyébként a Celebrandi című műsorban is együtt fognak szerepelni.

Konkrétan ezen a héten költöztünk be az új lakásba, aminek nagyon örülök. Élvezem, hogy van egy ember mellettem, akivel esténként meg tudjuk beszélni a dolgainkat, de az is jó, hogy szinte minden eseményre együtt hívnak el minket – fogalmazott Jázmin Viktória.