Magazin

Szétköltözhetett Harry herceg és Meghan Markle

2023.07.20. I 15:50
Egyesek szerint az anyagi terhek nyomása alatt omlott össze a házasságuk.

A PageSix értesülései szerint zátonyra futott a hercegi pár házassága. Harry és Meghan állítólag külön töltik az idejüket, hogy gyógyuljanak és újraépítsék a kapcsolatukat. Próbálnak rájönni, hogy mi történt velük, Harry nem illik bele Meghan világába, és reméli, hogy a külön töltött idő alatt megtalálja önmagát.

A hírek szerint Harry herceg egyedül akar elmenni Afrikába, ahol a következő Netflixre szánt dokumentumfilmet forgatja majd – aminek a megvalósulása a filmipari dolgozók sztrájkja miatt megkérdőjeleződött –, és bízik benne, hogy a kontinensen igazán önmaga lehet, hiszen mindig is Afrikát tekintette második otthonának.

Harry és Meghan 2020-ban lépett ki a királyi családból, utána az amerikai Montecitóba költöztek, de óriási a nyomás rajtuk anyagilag, hogy fenntartsák a 14 milliós házukat és fedezzék a biztonsági szolgálat költségeit. „Ez a stressz párosulva az érzelmi problémáikkal valószínűleg pokollá tette az életüket” – árulta el a forrás.

Olyan hírek is szárnyra kaptak már, hogy eladták a montecitói házat és külön költöztek. Ráadásul a kudarcba fulladt Spotify-os üzlet is sorsfordító hatással volt a kapcsolatukra. A pár nehezen tudott kreatív ötletekkel előállni, Harry állítólag Donald Trumppal, Mark Zuckerberggel, Vlagyimir Putyinnal és Ferenc pápával készített interjúkat, ez pedig zavarba ejtette a vezetőket.

Eközben Daniela Elser királyi szakértő arról beszélt, hogy a 41 éves Markle saját márkát szeretne létrehozni és milliókat keresni, ami azt jelenti, hogy most először valóban teljesen különböző karriervágyaik vannak Harryvel.