Zene

Szikora Róbert szerint karaktergyilkosság a Dolly-botrány

2023.07.18. I 20:21
Azt reméli, hogy hamar elcsitul az énekesnő ügye.

Bejárta az országot a júniusban felszámolt illegális gyöngyösi szaporítótelepről kimenekített, sanyarú sorsú kutyusok története. A Hungária és a Dolly Roll legendás énekesnője, Dolly, valamint a menedzsere, P. Rita nevével fémjelzett telepen szörnyű körülmények között éltek az állatok. 

Az ügyben állatkínzás miatt indult eljárás, ám a botrány kirobbanása óta Dolly azt állítja, semmiről sem tudott, míg a menedzsere ennek az ellenkezőjét állítja. Dolly bő egy hónappal a történtek után újra színpadra állt, jövőre pedig a Hungáriával együtt készül koncertre. Szikora Róbert reméli, hogy addigra teljesen elcsitul az énekesnő ügye.

– A Hungáriának van egy szerződése, amely szerint 2024. június 1-jén koncertet adunk a Népstadionban. Ezt ügyvéd előtt mindannyian aláírtuk, nem lehet lemondani. Bízom benne, hogy Dolly ügye gyorsan elcsitul. Egyébként azt javasoltam neki, hogy az ügyvédjével keressenek fel más állatvédőket, mesélje el a történetét, és bizonyítsák be az ártatlanságát. Valamiért karaktergyilkosságot akartak rajta végrehajtani, ami részben sikerült is – fejtette ki véleményét a Star magazinnak Szikora.