Magazin

Peller Anna véletlenül levetkőzött félmeztelenre egy kollégája előtt

2023.07.18. I 15:16
A műsorvezetőnő egy szál melltartóban villantott egy színművészetis koleszos társának, amikor rájött, hogy nem is jó szobában tartózkodik. 

Az RTL Reggeli mai adásában Peller Anna és Szabados Ági arról beszélgetett, hogy mi lenne velünk GPS nélkül. Peller ennek kapcsán felidézte élete egyik legkellemetlenebb szituációját, amikor félmeztelenre vetkőzött egy idegen kollégiumi szobában és az egyik kollégája mindezt végig nézte.

Én kontaktlencsés vagyok és amikor színművészetis voltam, akkor a koliban laktam, az ilyen 5-6. emelet. Mindegyik folyosó ugyanúgy néz ki, egyik este nem volt bent a kontaktlencsém és elnéztem az emeletet - kezdte a történetet Anna.

Bementem a szobába, elkezdtem vetkőzni, ott állok egy szál melltartóban, a szobatársnőmet szólongattam, aztán egy nagy hegyomlást láttam a takaró alatt. Erre fölül a Juhász Pisti színész, hogy "Anna, most ébren vagyok vagy álmodom?" én meg "úristen, Pityu!", menekültem ki, elnéztem az emeletet. Ott álltam félmeztelenül... - emlékezett vissza a kínos szituációra Peller Anna.