Talkshow

Azurák Csaba elárulta, miért vonult háttérbe

2023.07.18. I 18:05
„Nekem már nagyon sok minden megvolt, ezért nincs hiányérzetem…”

Nem vágyik vissza mindenáron a képernyőre Azurák Csaba – írta a Blikk. A volt műsorvezető évek óta a háttérben dolgozik - januárig a Bp. Honvéd kommunikációs vezetője is volt -, holott korábban olyan műsorokat vezetett, mint a 2006-os választások előtti Orbán Viktor-Gyurcsány Ferenc-Kuncze Gábor-Dávid Ibolya-vita, vagy a TV2 Naplója és a Tények.

Mégsem bánkódik, amiért nem kapott mostanában lehetőséget a televízióban.

– Lehet, hogy ilyen szempontból nem vagyok eléggé nagyravágyó vagy ambiciózus. Nekem annyi minden belefért az életembe, a jó sorsom annyi mindent elém hozott, hogy én ezért hálás vagyok. Nekem már nagyon sok minden megvolt, ezért nincs hiányérzetem – mondta Szily Nórának a Vendégoldal című műsorban Azurák.

Azt is hozzátette, nem biztos, hogy örökre mondott búcsút a képernyőnek, de ha mégis így lenne, akkor is hálás a sorsnak, hiszen annyi izgalomban volt része az elmúlt évtizedekben, mint három embernek együttvéve.

– Nem mondom, hogy soha nem is akarom csinálni. El tudom képzelni, hogy lesz olyan helyzet az életben, amikor ez újra megtalál, és újra tudok riporterkedni, műsort vezetni. Ha viszont nem lesz, akkor sem vagyok elégedetlen - jelentette ki.