Szórakoztató műsor

Schobert Norbi lánya nem tudta, mikor volt a honfoglalás

2023.07.17. I 20:25
Az RTL Activity című műsorában Schobert Larát az érettségije miatt is cikizték.

Szerepet vállalt az RTL Activity című műsorában Schobert Lara, akit egyáltalán nem kímélt a többi játékos. „Mikor volt a honfoglalás? – tette fel rögtön a kérdést Gáspár Laci, aki feltételezhetően Lara elsőre elbukott érettségijével heccelte a lányt. 

A kérdés azonban betalált, mert a 19 éves lány erre nem tudta a választ. Lara azzal próbálta menteni a helyzetet, hogy elárulta, sokan nem tudják, de ő mindenből angolul érettségizett. A fitneszguru lánya azonban arra nagyon büszke, hogy 3 éve nem kért semmire kölcsön a szüleitől.

Schobert Lara arról is mesélt, hogy gyerekként hiába kérték a szülei, ette a gumicukrot. „Amikor kicsik voltunk mit érdekelt az?” – magyarázta Lara fiatalkori botlásait a gumicukorral.

Rekop György megjegyezte, hogy kifelé nem ezt kommunikálták. „Nyilván. De az a marketing része a dolgoknak” – tette hozzá nevetve a lány, aki azt is elárulta, hogy édesapját sem kell ám félteni, ha édességről van szó: „Apa otthon, amikor nem figyelünk, akkor magában ott eszi a szekrénybe belebújva a gumicukrot.”