Divat

A 74 éves Ungár Anikó igazi stíluskirálynő

2023.07.17. I 16:51
Megjelenését rengeteg nő megirigyelhetné, utánozhatatlan és elegáns a stílusa.

Ungár Anikó hetven fölött is stílusos, megjelenése utánozhatatlan. A 74 éves sztár a Reggeliben mesélt arról, hogy milyen ruhákat részesít előnyben, és hogyan éri el, hogy mindig ragyogjon.

Ungár Anikó a természetességet részesíti előnyben, sosem viselne csak azért egy darabot, mert éppen annak van divatja a szezonban. Egyéniségét sajátos kreációkkal fejezi ki, amelyeknek köszönhetően képtelenség nem rá figyelni. 

- Ezt nem én mondtam soha, hogy Ungár Anikó-s a viseletem. Én szeretek mindig önmagam lenni, nyaraláskor is úgy öltözködöm, amilyen egyébként vagyok. Divattervezőként végeztem ugyebár, az egész életemet tulajdonképpen ebben éltem. Az '50-es és '60-as években is hiány volt a ruhakereskedelemben, édesanyámtól sokat tanultam. Neki köszönhetem, hogy rálátok a divatra, és nem a szélsőségeket viselem sosem, hanem ami hozzám illik.

Sok nőt bátorít arra, hogy fogadják el magukat olyannak, amilyenek valójában, és ezt az öltözködésükkel is igyekezzenek tükrözni.

- Szerintem stílusosnak kell lenni, nem divatosnak. Minden nőnek tudnia kell, hogy ő ki, és miről szól önmaga. Én elég hülyén néznék ki most egy rózsaszín bőrruhában vagy muszlinsortban, ilyenekhez nem nyúlok.