Párkapcsolat

Agárdi Szilvi megható vallomása: „Sosem láttam Gerit, mégis hozzámentem!”

2023.07.15. I 16:33
Az esküvő alatt csak egyszer jutott eszébe vaksága – ugyanis szívesen látta volna a férjét elérzékenyülni.

Óriási a boldogság Agárdi Szilviék háza táján, ugyanis az énekesnő összeházasodott kedvesével, Gergővel. Az ifjú szerelmesek most Story magazinnak meséltek az esküvő részleteiről. Többek között azt is megtudhattuk, hogy az 50 fős lakodalmat Krakkópusztán, egy eldugott kis házikóban tartották meg.

„Azt súgta nekem, hogy gyönyörű vagyok, és hogy el se hiszi, hogy itt állunk. Én próbáltam magam tartani, de belül én is sírtam. Sokat küzdöttünk azért, hogy tényleg igazi boldogságra találjunk. A mi történetünk nem került be még egy mesekönyvbe sem, nekünk mégis mesebeli, ami velünk történt. Sosem láttam Gerit, mégis hozzámentem úgy, hogy csak a belső értékeit néztem. Persze mondták, milyen jóképű, de minket tényleg a szeretet köt össze. 

Elfogadta, hogy én más szeretetet érzékelek a világból, és így szeretett belém. Ha egyszer úgy alakítja az élet, hogy újra láthatok, akkor vissza fogom nézni ezeket a felvételeket, és egészen más aspektusból ugyan, de megélem az egészet!” – fogalmazott meghatóan Agárdi Szilvi, aki arról is mesélt, hogy az esküvő alatt csak egyszer jutott eszébe vaksága – ugyanis szívesen látta volna a férjét elérzékenyülni.

„Előtte nem láttam rajta az esküvői ruhát. Gyönyörűen állt rajta. Szinte elállt a lélegzetem. Már akkor éreztem, hogy kezdenek gyűlni a szememben a könnyek. Szilvi apukája sem bírta ki sírás nélkül. Nagyon megható pillanat volt, amit sosem fogok elfelejteni"– mesélte az énekesnő szerelme, Czerődi Gergely.