Családi magazin

Gregor Bernadett: "A gyermekeim születése mindkét esetben a kapcsolat végét jelentette"

2023.07.14. I 20:32
A népszerű színésznő nemrég Joshi Bharat Egy férfi, egy nő című rádióműsorának vendégeként beszélt a magánéletéről.

Joshi Bharat Egy férfi, egy nő című rádióműsorának vendége volt a közkedvelt magyar színművésznő, az 51 éves Gregor Bernadett. A híresség a beszélgetés során meglepő kulisszatitkokat árult el a magánéletéről. Kitért arra is, hogy két komoly, hosszú távú kapcsolata is akkor romlott meg, amikor közös gyermekük született - természetesen a különös(nek tűnő) jelenség okát is megvilágította.

„A gyermekeim születése mindkét esetben a kapcsolat végét jelentette. A férj-feleség viszonyból apa-anya kötelék lett, és ez nem összekovácsolta a kapcsolatokat, inkább szétválasztotta. Nagyon mély szeretetnek és elfogadásnak kell lennie ahhoz, hogy a tüzet meg lehessen őrizni. Sosem voltam képes arra, hogy maradjak, mert gyermekünk van. Egy ponton túl fizikai tüneteim lettek. Itt szorított, ott szorított” - nyilatkozta Joshi Bharatnak Gregor.

"Mindig nagyon vágytam rá, hogy tartozzak valakihez. Sokáig az volt az illúzióm, hogy nagycsaládban élek, sok gyerekkel, kutyával, macskával. Alá akartam rendelni magam egy férfinak, akire felnézek. Olyan erős volt ez a vágyam, hogy meg sem néztem, mennyire vagyunk kompatibilisek egymással" - árulta el a színésznő.

"Ennek ellenére bennem a hála érzése van mindenki felé, akivel a sorsom összehozott, hiszen önmagamról is rengeteget tanultam mellettük" - tette hozzá a hazai színház- és mozirajongók régi nagy kedvence.