Párkapcsolat

Szakítás miatt járt terápiára Trokán Nóra

2023.07.13. I 20:38
Trokán Nóra egy szakítás miatt kezdett el szakemberhez járni, ám közben kiderült, hogy teljesen más gond húzódik meg a háttérben.

Színésznőként ismerte meg az ország, ám hamarosan új szerepben is láthatja a közönség Trokán Nórát. Ő lesz ugyanis a The Voice című tehetségkutatóban az egyik coach. De egyébként sem unatkozna a nyáron, hiszen több előadásra is próbál, vizsgafilmet forgat, valamint két amerikai filmben is szerepet kapott.

A munka mellett a Nők Lapjának a magánéletéről is beszélt, s szót ejtett gyerekkori traumáiról is. Nóra felfedte, hogy harmincéves kora környékén vált benne nyilvánvalóvá, hogy valami nincs rendesen feldolgozva a gyerekkorában.

– Akkor döntöttem úgy, hogy pszichoterápiára járok majd. Ez négy éven át tartott, de megyek még ma is, csak már nem olyan sűrűn – nyilatkozta Nóra.

Hozzátette: a terápiába egy szakítás miatt kezdett bele, mégpedig azért, hogy abból minél előbb ki tudjon jönni. Időközben azonban rájött, hogy egészen más, a gyerekkorába visszanyúló problémái vannak.

– A terápiára már úgy gondolok, mint a testedzésre, amelynek során az ember a fizikumát tartja karban, csak itt épp a pszichét eddzük – jegyezte meg Nóra.