Stúdióbeszélgetés

Dorogi Gabriella saját naplója a Mex Rádióban

2023.07.13. I 10:31
Embermesék – egy rádióműsor, ami megtanítja az embereket hálásnak lenni.
 
 Július második felétől heti rendszerességgel lesznek hallhatóak a Mex Rádió hullámain a Napló riportereként ismertté vált Dorogi Gabriella Embermesék című sorozatának epizódjai. Pozitív üzeneteket közvetítő műsoraival és politikailag semleges működési elveivel üde és ritka színfolt a Mex Rádió a hazai médiavilágban.
 
 Dorogi Gabriella a Napló riportereként közel 20 év alatt több száz riportot készített. A szerkesztőségben rövid időn belül ő lett az az újságíró, aki előtt olyan emberek is megnyíltak, akik másnak nem voltak hajlandóak nyilatkozni.

Így azokat a témákat is rábízták, amelyektől egy érző ember szíve még kívülállóként is megszakad. Az ő tolmácsolásában ismerhettük meg többek között Márk felejthetetlen történetét is, aki mindössze négyévesen életét vesztette egy rutinnak számító mandulaműtét közben. 
 
 „Ennek a riportnak a leforgatása életem egyik legnehezebb feladata volt, mélyen együtt éreztem a szülőkkel. Márk a halálával több beteg gyermek életét is megmentette azzal, hogy megkaphatták a szerveit. Soha nem felejtem el azt a pillanatot, amikor egy későbbi riportban Márk szülei találkoztak az egyik kisgyermek szüleivel, aki Márknak, illetve a mély gyászukban is önzetlen szülőknek köszönhetően élhet újra egészséges életet” - fejtette ki Dorogi Gabriella.