Párkapcsolat

Összeköltözött Csuti és a barátnője

2023.07.11. I 15:19
Nagyon jól megvannak együtt, bár persze vannak dolgok, amikben alkalmazkodniuk kell egymáshoz.

Szabó András Csuti és kedvese, Sudár Bianka tavaly december óta alkotnak egy párt, a Blikk információ szerint pedig nemrég össze is költöztek. 

,,A kezdetektől jól rezonálunk egymásra, ezért is döntöttünk úgy, hogy összeköltözünk, mert minél több időt szeretnénk együtt tölteni. Azt éreztük, hogy nem szeretnénk külön tölteni a szabadidőnket, így a legészszerűbb megoldás az volt, hogy összebútorozunk. Ez egy komoly lépés egy párkapcsolatban, de mi már nagyon hamar tudtuk, hogy a döntésünk helyes, mert azonos az értékrendünk, a gondolkodásunk, és nagyon szerelmesek vagyunk egymásba" – mesélte a lapnak Csuti.

Elmondása szerint nagyon jól megvannak együtt, bár persze vannak dolgok, amikben alkalmazkodniuk kell egymáshoz. ,,Én korábban sokáig éltem egyedül, így vannak rigolyáim, amikre Bius nagyon jól reagál. Nálunk is előfordulnak alapvető helyzetek, amiket másként csinálunk, de nagyon jól alkalmazkodunk egymáshoz. Az apróbb, vitás helyzeteket pedig, amilyenek mindenkinél előfordulnak, humorral és beszélgetéssel kezeljük" – részletezte. Az nagyon fontos volt, hogy Bianka jól kijöjjön a Kulcsár Edinával közös két gyermekével. 

,,Jó a kapcsolatuk, lépésről lépésre haladunk a gyerekek érdekében, hiszen az ő kiegyensúlyozottságuk a legfontosabb mindkettőnk számára. Külön öröm, hogy néhány hónapja velünk él a kiskutyánk, Fradika, aki szintén színt visz a mindennapjainkba, és a gyerekek is imádják" – fogalmazott Csuti.