Utazás

Majka kiakadt a marosvásárhelyi reptéren

2023.07.10. I 20:30
Marosvásárhelyen koncertezett Majka és a zenekara. A hazautazás azonban nem ment gördülékenyen. 

A rapper a közösségi oldalán mesélte el a 24 óráig elérhető történetében, hogy mi történt. „Marosvásárhelyi reptér a legnagyobb kabaré a világon, b*szd meg! Egyetlen egy ilyen határőrfülke van, itt állunk egy órája egy sorban, két gép indul innen egy órás különbséggel” – mesélte a zenész.

Kiderült, hogy amikor a gépre feljutottak, újabb akadályba ütköztek.

„Közölték, hogy még nem tudunk elindulni, meg kell várni a szerelő csapatot, ugyanis leszállásnál madárral ütközött a gép. Ültünk 40 percet a gépen, majd szóltak, hogy Kolozsvárról jön a szerelő csapat, az minimum 2 óra, de félóra múlva tudunk csak leszállni. Úgyhogy most eltelt az a félóra is, már rég otthon kéne lennünk, ehelyett itt vagyunk a marosvásárhelyi reptéren, ahol nincs szerelő. Ez hogy? Miért nincs itt egy szerelő, mennyire megnyugtató”– folytatta Majka.

Hozzátette, hogy Manuel járt a legjobban, hiszen lekéste a Marosvásárhelyre tartó járatot, mert Gucci parfümöket nézegetett. A rapperék két óra múlva visszaülhettek a gépre, ám akkor kiderült, hogy a magyar légtér tele van, ezért újabb egy órát kellett várni a felszállásra.