Magazin

Kiszel Tünde vallomása: „Sok a hódolóm!”

2023.07.10. I 18:35
A naptármodell még mindig kiváló formában van.

A Mokka stábja a Lupa Beach-en kapta el egy gyors interjúra Kiszel Tündét, aki természetesen egy szexi bikiniben érkezett a homokos strandra. A modell ennek kapcsán elmondta, hogy szerinte a korral nem szabad kevésbe stílusosnak lennünk, és hogy nem kell kidobnunk a merészebb ruháinkat csak azért, mert azok „fiatalosok”.

„Én úgy gondolom, hogy a jó ízlés határain belül bármit lehet. Én azt vallom, hogy bármennyi idős egy hölgy, az csak egy szám. Ha van kisugárzása és nőies, akkor miért ne? Vegyen föl csinos ruhákat, akár strandruhát, bikinit.” – kezdte Tünde, aki azért kiemelte, hogy ennyi idősen nem venne fel például egy tangás bikinialsót. A díva emellett arról is mesélt, hogy már készül a 2024-es naptára is, és arra a kérdésre is válaszolt, hogy foglalt -e a szíve.

„Hál’ Istennek sokan rajonganak. Sok hódolóm, lovagom van, én így szoktam mondani. Nagyon kedvesek, tisztelettudóak, nagyon szép leveleket írnak a közösségi oldalakon. Szoktam kapni virágcsokrot. Valamelyik nap is jött egy futár, és hozott egy hatalmas rózsacsokrot, egy kedves rajongóm küldte” – mesélte Kiszel Tünde.