Életmód

Csúnyán pórul járt Jákob Zoli

2023.07.10. I 16:45
Hozott egy rossz döntést, de erre akkor jött rá, miután már nem csinálhatta vissza.

Az már kiderült, hogy a milliárdos üzletember, Jákob Zoltán nem aprózza el a dolgokat, s ez így történt a nyaralása alatt is. Zoli a lányaival együtt egy óceánjárón lazított, nem meglepő módon a hajó két legnagyobb lakosztályában.

Pénze van bőven, ugyanakkor Magyarország 37. leggazdagabb embere néha maga sem érti, mit és miért vásárol meg, legyen ez ajándék egy hölgynek, vagy éppen egy felesleges karkötő saját magának.

Persze, nem arról van szó, hogy Zoli céltalanul szórná a pénzét, hiszen rendszeresen segíti a beteg gyermekeket és a hátrányos helyzetű családokat, azonban előfordult már, hogy egy-egy költését megbánta...

A Bors megkérdezte, mi volt a legdrágább dolog, amit valaha nőnek vett, s bár egy kicsit gondolkoznia kellett a válaszon, hamar kiderült, hogy bizony az ajándékozás terén is nagyvonalú. Ám erre már csúnyán ráfázott...

– Hogy mi volt a legdrágább dolog, amit egy nőnek vettem? Nos, ezen egy pillanatot gondolkodnom kell. Na, megvan, egy autó, ami természetesen nem egy alacsony, vagy középkategóriás jármű volt. Na, ennél az ajándéknál megtanultam, hogy nőnek igazán drága dolgot csak akkor veszünk, ha már elvettük feleségül – mondta a lapnak Jákob Zoli.