Családi magazin

Kandász Andi elhajlási engedélyt kapott

2023.07.09. I 17:56
Kiderült, hogy a műsorvezető hányszor lépett félre a férje mellett.

Nemrég a negyedik diplomáját szerezte meg Kandász Andrea. A műsorvezető korábban kommunikáció, coach és médiaszakember szakokon végzett, most pedig fitneszinstruktori képesítést szerzett. Azonban most elárulta, hogy habár élvezte a vizsgaidőszakot, családja megérezte, hogy kissé ki kellett szakadnia a hétköznapi kerékvágásból.

– Miután megvolt a vizsga, bocsánatot kértem mindenkitől! Azt hiszem, a férjemnek kissé az agyára mentem. Amikor anatómiát tanultam, rajta tapintottam ki, hogy melyik izom, testrész hol van. Persze, az például nem volt Feri ellenére, amikor azt mondtam, hogy: „mutasd csak a gluteus maximusodat”, azaz a nagy farizmot. Imádom a popsiját (is!) megfogdosni, ő pedig örül, ha örülök. Egyébként nagyon megértő volt velem, csak azt sajnálta, hogy a beszélgetéseink száma kicsit megcsappant, mert mindig a könyveket bújtam – nyilatkozta a Borsnak Andi.

Férjével 26 év után is hatalmas szerelemben élnek, tavasszal pedig újra örök hűséget is fogadtak egymásnak. Kapcsolatuk kezdetén azonban Kandász Andrea elhajlási engedélyt kapott férjétől, most azonban elárulta, hogy hányszor élt vele.

„Az elmúlt 26 évben még csak meg sem fordult a fejemben, hogy éljek ezzel! A kapcsolatunk kezdetén hoztunk egy döntést, hogy kitartunk egymás mellett. Nyilván vannak konfliktusok, de megoldjuk őket. Az elmúlt negyed évszázadban szinte sosem aludtunk egymás nélkül, leszámítva kétszer hat hetet: mikor én az Ázsia Expressz-ben voltam, Feri pedig az Everesten. Fizikailag rossz érzés, ha éjszaka nem érezzük egymás testét az auránkban” – szögezte le.