Családi magazin

Tóth Veránál betelt a pohár, kiáll Gabi mellett

2023.07.06. I 15:15
Nővére szerint volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni.

Tóth Gabit sajnos ismét rengetegen betalálták, borzasztó sok bántást és kritikát kap, amit testvére Vera már nem tud szó nélkül hagyni.

„Amit Gabival művel a közvélemény, az átmegy minden határon. Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már verbális bántalmazás fogalmát meríti ki. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna. Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt – mondta a Ripostnak az énekesnő.

Vera azt is elárulta, volt idő, amikor ezek a támadások nagyon megviselték testvérét. – Volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni. Úgy kellett könyörögnöm neki, hogy jöjjön el velem egy budapesti plázába, kicsit kikapcsolódni. Végül beleegyezett, és milyen jól tette! Legalább tízen jöttek oda, ölelgették Gabit, és mondták neki, hogy ne figyeljen a rosszakarókra, ők nagyon szeretik. Két nénike legalább tíz percig simogatta a hátát, és végig arról beszéltek, mennyire szeretik őt és a munkásságát. Most pedig éppen Erdélyben van turnén, sokezer ember előtt lép fel egy-egy állomáson. Mindig mondom neki, hogy ezekre a sikerekre és örömökre koncentráljon, és a zenekarával végzett munkára, amivel hosszú távon művész tud maradni.”