Családi magazin

Így él most Anettka: titokban gyermeke született és újra férjhez ment

2023.07.04. I 18:35
Fehér Anett a 2000-es évek elején robbant be a köztudatba a Budapest TV műsorvezetőjeként.

Anettka nevét az országban a 2000-es években szinte minden ember ismerte. A Budapest TV műsorvezetőjeként robbant be a köztudatba, mára azonban teljesen hátat fordított a nyilvánosságnak.

Utoljára négy éve láthatta a nagyközönség Terry Black temetésén, nyilatkozni viszont akkor sem kívánt. A Blikk az 50. születésnapja alkalmából derítette ki, hogyan él manapság. A lap az édesanyjától tudta meg, hogy született egy fia, és újra férjhez ment.

Anettka 2006-tól 2008-ig volt a nála 16 évvel idősebb Forgács Rezső felesége, aki házasságuk harmadik évében hunyt el. Anyja azt nyilatkozta a napilapnak, férje elvesztése után nehezen állt talpra, de most újra boldog.

- Visszament tanítani, és megismerkedett egy budapesti férfivel, akihez hozzá is ment. Néhány évre a férjével a fővárosból Salgótarjánba költöztek, mert betegeskedtem, így nem akartak egyedül hagyni. Hála istennek, meggyógyultam, ezért visszamentek Pestre, de kéthetente meglátogatnak.

Az egykori tévés korábban többször vallott arról, mennyire szeretne gyermeket, mára megadatott neki az anyaság.

- Tavaly februárban Anettnek kisfia született, aki hatalmas örömöt hozott az egész család életébe. A lányom régóta vágyott egy gyermekre, és most sugárzik a boldogságtól.

A férjével nagyon szeretik egymást, és hálásak az életükért. Jelenleg is külföldön vannak, ott ünneplik hármasban Anett ötvenedik születésnapját.