Utazás

Kirabolták Erdélyi Mónikát és lányát

2023.07.03. I 20:30
Nem tudni, hogy hol történt, Budapesten vagy Korfun.

Erdélyi Mónika feldúltan mesélte el, hogy korfui nyaralásuk során kirabolták őt és lányát, Mollit. Pontosan nem tudja, hogy hol történhetett az eset, de mindenkit óvatosságra int, ha bőrönddel indul nyaralni.

Erdélyi Mónika és lánya, Molli rengeteget utaznak, épp ezért lepte meg őket a történtek, hiszen még sosem történt velük hasonló. Bár Erdélyi utólag rájött, hogy ő is hibázott, ezért másoknak is szeretné felhívni a figyelmét, mire ügyeljenek, ha bőröndöt visznek az utazásra.

Nagyon vigyázzatok a bőröndjeitekre, velünk ugyanis az történt, hogy megloptak minket. Az egyik bőröndünket, ami ugyan egy nagyon jó minőségű bőrönd, de valamiért sose szoktuk lezárni...Nem tudom, rengeteget utaztunk már ezzel, soha nem zártuk le, soha nem tűnt el semmi, most viszont igen" - kezdte a történetet Erdélyi Mónika, akiknek szerencséjére nagyobb érték nem volt a bőröndben, de két telefontöltőjük bánta, hogy nem voltak óvatosabbak.

"Kettő darab telefontöltőt kiloptak a börtönből, és ez egészen biztos, mert már ott észrevettük, amikor megérkeztünk és töltöttük volna a telefonunkat. Hát nem volt" - mesélte az esetet, majd azt is elmondta, hogy azon gondolkodtak, nem-e mégis otthon maradtak a töltők a nagy kapkodásban, de hazaérve sem találták azokat, így egészen biztos, hogy valaki kivette azokat valamelyik repülőtéren.

A két töltő értéke nagyjából 25 000 forint, tehát már önmagában, ez az összeg sem kevés.De az, hogy egy idegen országban vagy, és nem tudod a saját telefonodat tölteni, az sokkal kellemetlenebb. Gondoljunk csak bele, ha vészhelyzeti hívásra kell a telefon" - magyarázta Erdélyi, aki járhatott volna rosszabbul is, de így is bosszantó volt, hiszen ismerősöktől kellett folyton kölcsönkérni a töltőt, hogy ne maradjanak teljesen telefon nélkül.

"Nem tudjuk, hogy hol történt, Budapesten vagy Korfun. De valahol kinyitották a bőröndöt és kilopták ezt a két töltőt. Ami tényleg döbbenetes, mert mi nagyon sokat utazunk, és még soha ilyesmi nem történt velünk, vagy csak nem vettük észre, hogy valami eltűnt, nem tudom. Szóval nagyon vigyázzatok" - idézi a Blikk Erdélyi Mónika szavait, aki azt tanácsolta a bőrönddel utazóknak, hogy fóliázzák le a poggyászaikat, értékeiket pedig kézipoggyászban vigyék magukkal azért, hogy elkerüljék az ilyen incidenseket.