Életmód

Kapócs Zsóka milliós dekorációkat készít

2023.07.01. I 17:15
A 44 éves egykori szépségkirálynő, majd színésznő ebben a munkában talált rá igazi szenvedélyére.

Kapócs Zsóka 2019-ben lemondott az összes szerepéről, és szenvedélyét, a lakberendezést folytatta tovább. A Reggeliben mesélt arról, hogy jelenleg dekorációk készítésével foglalkozik, ami egy valóra vált álom.

- Szerintem nagyjából ugyanazok a trendek az esküvők világán belül. Sokszor kérnek púderrózsaszínű vagy pampafüves dekorációkat. Külföldön még látványosabbak az elemek, ez Magyarországra eddig nem volt igaz.

Szívesen kipróbálná magát egy igazi luxuskörnyezetben, ahol még nagyobb szabású dekorációkat álmodhat meg a vendégeknek.

- Nekem a nagy álmom az lenne, hogy egyszer egy igazi mesevilágot készíthessek el, csak itt erre nemigazán van sajnos igény. Dubajban szívesen lennék bármikor dekoratőr. Ha igazán szépet akarsz, akkor nem éri meg spórolni szerintem. Tudok csinálni akár 10 millió forintos dekorációt is, de akkor az csak a dekoráció.

Az egykori szépségkirálynő ma már milliós díszítéseket készít, az olcsóbb megoldásokat nem vállalja el, mert szerinte az nem méltó egy esküvőhöz sem.

- Biztosan meg lehet csinálni 20 ezerből is, de én olyat nem csinálok. Amire én azt mondom, hogy a legkevesebb egy százfős esküvőn, az nagyjából kétmillió forint. Ebben főleg virágok, gyertyák és díszletek vannak.