Gasztro

Gordon Ramsay visszaszólt a rajongónak, aki kritizálta a szendvicsét

2023.06.30. I 18:35
A séf, aki 17 Michelin-csillagot kapott karrierje során, feltöltött egy videót, amelyben lépésről lépésre végigvezeti rajongóit a finom szendvics elkészítésének folyamatán.

A sztárszakács nemrég a TikTok-on osztotta meg 38,3 millió követőjével, hogy pontosan hogyan készíti el a tökéletes húsos szendvicset. Volt, aki vette a bátorságot, és beszólt a szakácsnak. Nem kellett volna.

„Akkor készítsünk szendvicset!” - így kezdi videóját a sztárszakács. Majd nekilát, két szelet kenyérrel, egy jó adag karamellizált hagymával és majonézzel - de úgy tűnik, nem mindenkit nyűgözött le Ramsay legújabb receptje.

A TikTok-videó azóta több mint 58,7 millió megtekintést ért el a film, és több mint 48,5 ezer kommentet kapott, a többség lelkesedett a guszta húsos szendvicsért. Viszont az egyik néző vette a fáradtságot, hogy beszóljon Ramsay-nek.

„Túl sok vaj, rossz serpenyőt használt - kezdte. - Nem sütötte eléggé át a steaket, rosszul választotta meg a feltéteket…” Az állítólagos kulináris ínyenc így fejezte be a visszajelzést: „Soha nem szabadna így kiklopfolni a steaket.”

Nos, sokan néhány káromkodással és sértéssel fűszerezett, forró választ vártak volna, igazi Ramsay-módra, azonban a séf teljesen másképp reagált. Még arra sem vette a fáradságot, hogy teljesen mondatban válaszoljon, egyszerűen csak ennyit írt: „Oké, Gordon Ramsay.”