Párkapcsolat

Férjhez megy Patai Anna!

2023.06.30. I 17:12
A fiatal magyar énekesnő világraszóló lakodalomra készül, elárulta, hogy állnak a szervezéssel.

Patai Anna, a Megasztár egykori felfedezettje a csütörtök reggeli Mokka vendége volt, ahol élete egyik legnagyobb eseményéről és annak részleteiről mesélt. A 23 éves énekesnő ugyanis még idén férjhez megy, ráadásul legelső szerelméhez, Bencéhez, aki augusztusban kérte meg a kezét.

A fiatalok 16 éves koruk óta alkotnak egy párt, azonban annyira boldogok együtt, hogy már a családalapítás és a gyermekvállalás is szóba került köztük. Anna hangsúlyozta, hogy mindenképpen szeretnének fiatal szülők lenni, sőt, első gyermekének már a következő 5 évben szeretne életet adni.

A boldogító igent szeptember 16-án mondják ki családjuk és barátaik körében, egy olyan csodálatos helyszínen, ahol a vendégek fedett részen és kerthelyiségben is tartózkodhatnak.

A menyasszony elárulta, hogy már lassan a ruhája is körvonalazódik, viszont a dekoráció első terveit teljesen elvetették. Babakék dizájn helyett rózsaszín-ezüst színvilágban fog pompázni a díszítés.

Kedvesével teljes összhangban és harmóniában élik a mindennapokat, ám alig várják, hogy a szervezés fáradalmait a nászúton, tengerpart mellett pihenhessék ki.