Magazin

Kiderült, mire költi VV Fanni gyászoló édesanyja a véres pénzt

2023.06.29. I 13:10
Novozánszki Fanni - ismertebb nevén VV Fanni még 2017-ben tűnt el nyomtalanul.

Utoljára a térfigyelő kamerák rögzítették, amint B. László egy társasház garázsában cipeli az alélt állapotba lévő fiatal nőt. Ezután már senki nem látta őt élve, ügye pedig több évig csak húzódott, hiszen holtteste sosem került elő. Most viszont megszületett a másodfok döntése, aminek értelmében a fővádlottat 20 évre ítélték.

A Bors információi szerint VV Fanni édesanyjához közel 5 millió forint is kerül, dr. Lichy József szerint valamikor nyár végén majd.

"Egy borítékban adják át, gyakorlatilag azokat a bankjegyeket kapja meg az anyuka, amit a helyszínelők megtaláltak végül Fanni lakásában. A morbid ebben, hogy egészen valószínű, hogy Fanni fogta utoljára a pénzt. Azt, amiért végül elvették az életét"

A véres pénz sorsa pedig már tudott. VV Fanni édesanyja síremléket szeretne készítettni belőle Martonvásáron, közel hozzájuk.

"Fanni édesanyja a helyi óvodában dolgozik, azóta is, amióta a jogi procedúra tart, egyik szülő sem tudta feldolgozni a lányuk elvesztését. A lefoglalt pénz nem fogja kárpótolni a fájdalmukat, minden bizonnyal nehéz szívvel veszik majd át a borítékot"