Életmód

Az orvosok sem tudják, mi baja lehet az Omega zenészének

2023.06.29. I 20:35
Molnár György Elefánt állapota egyelőre bizonytalan.

Az Omega 73 éves gitárosa majd egy hónapja hívta ki magához a mentőket, mert szűnni nem akaró mellkasi fájdalma elviselhetetlenné vált. Először a Kútvölgyi Kórház kardiológiai osztályára szállították, majd nem sokkal később már Budapesti Szent Ferenc Kórházban próbáltak rájönni az orvosok, pontosan mi lehet a baj.

A diagnózis azóta sincs meg, így a zenésznek továbbra is együtt kell élnie a folyamatos szédüléssel, ami egyre kellemetlenebb számára és a hétköznapokban is sok dologban gátolja őt.

Nincs diagnózis, pont ez a baj. Egyelőre még nem tudom, mi okozza a problémát. Valamivel több, mint két hét múlva vár rám egy újabb vizsgálat, eddig ennek az időpontjáról folytak az egyeztetések – nyilatkozta Molnár György Elefánt.

A zenész abban bízik, hogy a további vizsgálatok hamarosan teljes képet adnak majd és végre kiderül, pontosan mi az oka jelenlegi állapotának, valamint azt is elárulta, ismeretségi köréből nem ő az egyetlen, aki egészségügyi problémákkal küzd.

A pontos diagnózis felállításáig a Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas legenda igyekszik hasznosan eltölteni a rendelkezésére álló időt és zongorázni tanítja kisebbik fiát, nagyobbik gyermekének pedig a gitározáshoz van tehetsége.