Párkapcsolat

Lékai-Kiss Ramóna könyörgött férjének, hogy költözzön külföldre

2023.06.27. I 12:37
Még a távkapcsolatot is bevállalta volna, de végül maradtak Magyarországon.

Lékai Mátéval és feleségével, Lékai-Kiss Ramónával beszélgetett legutóbbi páros interjújában Csisztu Zsuzsa. A sztárpár többek közt mesélt megismerkedésükről, karrierjük beindulásáról, alakulásáról, a kézilabdázó kapcsán pedig egy esetleges külföldre igazolás is felmerült. Mint kiderült, a színésznő teljes mértékben támogatta volna, hogy országot váltson férje.

„Én kértem a Mátét határozottan, hogy menjen külföldre. Nagyon szerettem volna. Amikor szóba jött, konkrétan könyörögtem neki, hogy menjen, én annyira mennék, hogy egy kicsit éljünk valahol. Lokálpatrióta vagyok, tehát biztos, hogy hazajönni ide fogok, de ha fél-egy évet élünk egy külföldi jó kis országban, mondjuk Portugáliában, vagy Franciaországban, vagy nem tudom, valahol, akkor azért nagyon boldog lettem volna” – vallotta be a műsorvezető, hozzátéve:  a probléma abból fakadt, hogy amikor ez a lehetőség jött, neki az őszi–téli szezon már be volt táblázva munkákkal.

„Én azzal már nem tudtam mit kezdeni. És oké, hogy mi megoldjuk ezt érzelmileg, hogy kéthetente találkozunk, de Máté főleg Noé miatt döntött úgy, hogy nem szeretne hétvégi apuka lenni, és én ezt tiszteletben tartottam. Én nagyon örültem volna, ha ő megy tovább” – idézte fel Lékai-Kiss. Ha ez a felkérés pár évvel korábban adódott volna, amikor még nem volt közös gyermekük, valószínűleg éltek volna vele, de ennek ellenére nem bánják, hogy végül Magyarországon maradtak.