Omega-dalt énekelt az évzáróján Kóbor János lánya, Léna

2023.06.26. I 20:15
Kóbor Léna az évzáróján is megcsillogtatta tehetségét, és édesapjára emlékezve egy Omega-dalt énekelt az ünnepségen.

Léna most újabb helyszínen emlékezett meg szeretett édesapjáról, amely nem más volt, mint az iskolája, ahol az első gimnáziumi évét búcsúztatta. Kiderült, hogy ugyanazt az Omega-dalt énekelte el az ünnepségen, amely a musicalben is felcsendül az ő hangján.

A tanévzárón az egyik kedvenc Omega dalom, a 16 évesen-t énekeltem… Így a Papa is ott volt velem egy picit– ecsetelte Léna, akit nagyon megszerethettek az osztálytársai, hiszen támogatásuk kifejezéseképpen a premierjére egy egész sornyi jegyet vettek.

Nagyon szeretem az osztályom, a barátokat, és szerencsémre mindenki nagyon támogató velem– tette hozzá a fiatal tehetség. Édesanyja, Kóbor-Deme Zsóka mérhetetlenül büszke rá, és azt is elárulta, lánya hogyan teljesít az iskolában a rengeteg teendője mellett.

– Az az igazság, hogy mindenben maximálisan teljesít mindig, úgy, hogy ezt nem kéri tőle senki sem. Belőle jön. Ez tulajdonképpen nálunk a családban a diploma az alapvetés, szerettünk tanulni mindig is, Léna is csak ugyanezt látja – hangsúlyozta ki Zsóka a Borsnak, megjegyezve, hogy Léna nagyon szerény, nem kérkedik a jegyeivel, de egyébként fantasztikusan teljesít és kitűnő lett a bizonyítványa. Ez azért is nagy dolog, hiszen a musicalre napi szinten próbál.