Magazin

Nem csípik Galambos Lajost a fegyőrök

2023.06.26. I 16:20
MC Hawer nemrég a baracskai börtönben lépett fel, ahol Galambos Lajos is tölti a büntetését. 

Koczka Géza a fegyőröktől próbálta kideríteni, hogy hogyan telnek a zenész napjai az intézményben. "Nemrég volt egy születésnapi fellépésünk Baracskán, a büntetés-végrehajtási intézetben. A közönség nagy részét börtönőrök tették ki, és nem tudom, csak nagyzoltak-e, de elmesélték, nem igazán csípik Lajcsit, ami nem meglepő.

Jól ismerem őt, biztosan fennhordja az orrát odabent is. Maradjunk annyiban, hogy Lajcsi egy milliárdos üzletember, aki zenél is. Az elmondottak alapján úgy gondolom, nincs jó élete" - mesélte az Mc Hawer énekese, aki biztos abban, hogy Lajcsit megviseli a helyzet, ráadásul egy életre megbélyegezték, ami a jövőjére is hatással lehet. 

'Én sajnos tudom, milyen ember Galambos Lajos, ennek ellenére sem kívánnék neki rosszat. Remélem, megtalálja a helyét odabenn, és becsülettel viseli a rá kiszabott büntetést" - mesélte Koczka Géza a Star magazinnak, szúrta ki a Bors

Mint ismert, a két zenész között egy ideje nem felhőtlen a viszony, ugyanis Galambos Lajos azzal vádolta meg a zenésztársát, hogy ellopta a dalát. Bár az Artisjus kimondta, nem áll fenn a dal lopásának vétsége, a két mulatós sztár mégsem tudta rendezni a konfliktust. 

"Kiírtam a közösségi oldalamra, hogy nincs bennem harag, erre ő semmit nem reagált. Távol álljon tőlem, hogy ócsároljam őt. A múltkor is kiraktam valami vele kapcsolatosat, az öccse, Pisti pedig megkért, vegyem le. Mivel tisztelem és szeretem őt, eleget tettem a kérésének. Pisti volt az első lemezkiadónk. Nagyon jólelkű, tiszta ember, róla csak jót lehet mondani" – mesélte Géza.