Párkapcsolat

Hamarosan férjhez mehet Schobert Lara

2023.06.25. I 18:05
Új szerelmével ugyan csak néhány hete alkotnak egy párt, a jósnő szerint Lara pár éven belül már férjhez fog menni.

Lénárt Évi több híresség jövőjét olvasta már ki tarot kártyáiból, most azonban a Bors arra volt kíváncsi, vajon meddig tarthat Schobert Norbi és Rubint Réka házassága? Nemrég ugyanis az internetet elárasztották a találgatások, hogy Norbi visszavonulása miként hat majd kapcsolatukra, és felmerült az a hír is, miszerint a sztárpár már a váláson is elgondolkodott.

Ezt később a Tények Plusznak adott exkluzív interjújában Norbi határozottan cáfolta, sőt, most az is kiderült, házasságuk a végsőkig ki fog tartani, a jósnő szerint ugyanis az angyalok vigyáznak rájuk.

De nem csak Réka és Norbi jövőjét látta, hanem Laráét is. „Azt láttam még, hogy pár éven belül Lara férjhez fog menni, és ő is sikeres lesz, mint a szülei” – fogalmazott.

A lap arra is kíváncsi volt, mit szól a jóslathoz a Schobert család, kérdésükre pedig Réka elárulta, régóta jár már légzésterápiára, nyitott a spiritualitás felé is, így örömmel vette Évi jóslatát. Úgy fogalmazott, mindig jó hallani a pozitív visszajelzést a kapcsolatukról, azonban ezektől függetlenül is tisztában van azzal, hogy társát egy életre választotta.