Zene

Összetört Marics Peti bokája és a rajongók szíve

2023.06.24. I 10:15
A sérülés miatt a ValMar a közösségi oldalán lemondta szombati fellépését.

A ValMar a Budapest Parkban adott csütörtök este koncertet, amikor Marics Petit baleset érte. Az énekes a koncert elején, az egyik dal közben a színpadon ugrált, amikor pillanatok alatt megtörtént a baj és kifordult a bokája. Marics nem tudott ráállni a sérült lábára, emiatt tolószékkel vitték le a színpadról. Az énekes lábát begipszelték, majd egy kis szünet után visszatért a színpadra.

Később kiderült, hogy Peti eltörte a bokáját. A duó péntek délután a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, hogy az énekes sérülése miatt kénytelenek lefújni a soron következő, szombatra tervezett fellépésüket - írja a 24.hu.

„Nehéz pillanatok utáni még nehezebb szavak… Tegnap este a Budapest Parkban – azon a napon, amire hónapok óta készültünk -, Peti egy ugrást követően olyan sérülést szenvedett, ami miatt rögtön gipszbe került a bokája. Szavakkal leírhatatlan, amit érzünk, éreztünk. Nagyon szerettünk volna hozzátok megérkezni szombaton, de az élet most közbeszólt. Reméljük, hogy hamarosan újra, EGYÜTT” - olvasható a közleményben.