Férfiak

Aurelio a börtönről: „Elég sok ősz hajszálam lett, amióta bent vagyok"

2023.06.21. I 20:34
Őszintén vallott arról, hogy mennyire nehéz volt neki az elmúlt időszak, amit a rácsok mögött töltött, illetve arról is beszámolt, hogy a kislánya adott neki erőt a túléléshez.

Aurelio tavaly februárban vonult be a Kozma utca büntetés végrehajtás intézetébe. A bíróság emberrablásért, illetve a korábbi drogügyek miatt 3 év és 6 hónap szabadságvesztésre ítélte.

A hot! magazinnak sikerült interjút készítenie Aurelioval, aki éppen a börtönbüntetését tölti. Az interjúban őszintén vallott arról, hogy milyen volt számára az elmúlt időszak.

,,Azért voltam már jobban is, de egy idő után az ember beleszokik ebbe a környezetbe. Inkább úgy mondanám, hogy elviselem, de finoman fogalmazva már nagyon nehéz"- mesélte Aurelio. Ezentúl azt is hangsúlyozta, hogy a nehezén már túl van, és hamarosan szabadulhat. Illetve azt is elmesélte, hogy a legnagyobb erőt, kislányából meríti, akivel havonta kétszer beszélhet videochaten.

Mikor magam alatt vagyok, a kislányom erőt ad abban, hogy bírni kell, van értelme újrakezdeni a kinti életet. Ez ad stabilitást, hogy kint vár egy gyönyörű, egészséges kislány. De néha ez sem elég. Ezeket a mélypontokat megélem, hagyom, hogy átmenjenek rajtam. Elég sok ősz hajszálam lett, amióta bent vagyok; ha nem tenném ezt, akkor haj nélkül vagy fehér hajjal szabadulnék – tette hozzá.