Párkapcsolat

Új életet kezd Curtis

2023.06.20. I 15:08
Nemrég nagy bejelentést tett Curtis és kedvese, Barnai Judit, aki hosszú se veled, se nélküled kapcsolat után hozták meg az életre szóló döntést.

Curtis és Barnai Judit kapcsolata egy ideje már stabil lábakon áll, ezért úgy döntöttek, hogy közösen vásárolnak ingatlant és összeköltöznek. A nagy hírt már korábban elújságolták a közösségi oldalaikon, akkor már tudni lehetett, hogy megtalálták az álomotthont, amit akkor meg is vettek.

A mai napon sikerült megvásárolni a házunkat.Még sosem volt kertem, biztos fogunk sütögetni, de a szomszédságnak nem kell amiatt aggódnia, hogy hangos bulik zavarnák fel a környék nyugalmát, mert ilyesmi nálunk nem lesz" - tudatta követőivel korábban a rapper, aki most úgy döntött, meg is mutatja a házat.

Curtis egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben tette közzé az ingatlant, melyet kívülről mutatott meg. Úgy tűnik, valóra vált az álma, ugyanis hatalmas kert tartozik a házhoz, melyben kisfia is külön szobát kapott, amit Barnaival közösen rendeztek be - írja a Blikk.