Életmód

Jaksity Kata drámája: rosszul sikerült a műtét, ágyhoz kötött lett az édesanyja

2023.06.17. I 10:33
A 77 éves asszony egy csípőműtét után vált szinte teljesen magatehetetlenné.

Nehéz, embert próbáló időszakon megy át Jaksity Kata. A tévés keserédes posztban köszöntötte az édesanyját, Erzsébetet a 77. születésnapján, amelyben azt is leírta, milyen nehéz terhet cipel most a család: Kata édesanyja ugyanis egy csípőműtét után vált szinte teljesen magatehetetlenné.

„Sajnos, az elmúlt több mint fél évet kórházban töltötte, ami meggyötörte, de minket is, mindannyiunkat. A saját lábán ment be, most pedig nem képes önállóan ellátni magát. Ja, igen, hát nem sikerült túl jól a műtét, de ez nem zavarta az orvosokat, simán hazaadták így. Aztán pár nap múlva olyan fájdalmai voltak, hogy mentőt kellett hívni az éjszaka közepén.

Nem akarom hosszan ragozni, ezután jött a több mint fél év kórház, rehabilitáció – mondjuk én inkább elfekvőnek nevezném –, még több műtét, és egyre jobban épült le, mi pedig tehetetlenül néztük” – írja a mellbevágó posztjában Kata, aki azt is elmondta, hogy mintha sújtaná őket a sors, hiszen szeretett édesanyja hét éve is megjárta a poklot, akkor azonban sikerült talpra állnia. A tévés azt szeretné, ha ilyen senkivel sem fordulhatna elő.