Magazin

Sírva omlott össze Zalatnay Sarolta

2023.06.16. I 16:53
Nagyon letaglózta a hír, hogy Dollynak köze lehet a nemrégiben ország-világ előtt leleplezett gyöngyösi szaporító telephez, ahol hosszú évekig kegyetlen körülmények között tartották az állatokat.

Néhányuknak közülük a hangja is elcsuklott, amikor a Story magazin munkatársai erről kérdezték őket. Köztük Zalatnay Saroltáé is. Cini és Dolly nemcsak a színpadról ismerik egymást, hanem ugyanabban az állatvédő egyesületben tevékenykedtek. Legalábbis tavalyig. A Sztárok az állatokért – Felidate Hungary ugyanis már tavaly értesült róla, hogy valami nincs rendben az énekesnő nevét viselő kennellel.

– Fáj a szívem, hogy velünk él egy ilyen tehetséges, klassz csaj, aki mindeközben ilyen szörnyűséges ügybe keveredett – mondja Cini, aki nehezen hiszi el, hogy Dolly nem tudott semmiről.

– Egy énekes és egy menedzser kapcsolata olyan, mint egy házastársi viszony. Elképzelhetetlen, hogy ne tudjunk egymás dolgairól. De Dolly azt mondta a telefonban, hogy be fogja bizonyítani az igazát. Mondtam neki, hogy nehéz lesz, de akkor már sírtam. Szentül hittem, hogy ő egy fantasztikus állatvédő...