Magazin

Egymásnak esett III. Károly és Vilmos

2023.06.16. I 14:35
Kamilla miatt vesztek össze.

Az elmúlt időszakban már szinte megszokottá váltak a botrányok a királyi családban. Ott van Harry és Meghan, akik folyamatosan beárnyékolják a család jóhírét, és Károly király is olyan döntéseket hoz, amelyekkel magára haragítja Vilmost és Katalint.

Most pedig előkerült egy régi téma, amikor Vilmos komoly vitába elegyedett a saját apjával, ráadásul Kamilla miatt. Ezt Harry is megemlítette a Tartalék című könyvében: fivérével a kezdetek óta ellenezték, hogy Károly feleségül vegye Kamillát, de az apjukat nem tudták lebeszélni az esküvőről.

A Kamilla királyné életéről szóló könyvben a királyi család szakértője, Angela Levin is ír arról, hogy a 2005-ös esküvő után óriási balhé robbant ki a hercegek és Károly között. Vilmosnak és Harry-nek nagyon hiányzott Diana, nem akarták elfogadni, hogy Kamilla lesz a mostohaanyjuk.

Valószínűleg még ma is kibékíthetetlenek lennének, ha nem lép közbe Katalin hercegné, akinek köszönhetően sokat javult Vilmos és Kamilla kapcsolata. Katalin ebben egyébként hasonlít Kamillára, hiszen mindketten azt vallják, hogy erősíteni kell a családot, és fenn kell tartani a békét, de a sérelmeiken egyikük sem tud hamar túllépni.