TVfilm sorozat

A Dallas sztárjai összejöttek egy fotózásra

2023.06.16. I 18:25
45 évvel a világ leghíresebb tévésorozatának indulása újra találkoztak egymással a Dallas sztárjai.

Patrick Duffy, Linda Gray, Charlene Tilton, Audrey Landers, Steve Kanaly, Joan Van Ark, Sheree Wilson és Cathy Podewell kedden találkoztak egymással a kaliforniai Palm Springsben. Természetesen a színészeket arról is kérdezték, mit jelent nekik ma a sorozat, milyen emlékeik vannak róla.

A Samantha szerepében híressé vált Linda Gray szerint: Úgy látom, a Dallas olyan volt, mint a napi szappanoperák, melyek nagyon népszerűek voltak. Aztán a Dallas belépett a játékba, óriási volt, és ugyanazt az igényt elégítette ki, amit az emberek szeretnek. Szükségük van visszatérő történetekre, feszültségre és arra, hogy legyen valami, amit várhatnak.

A 74 éves Patrick Duffynak szerint olyan sorozatok viszik tovább a Dallas örökségét, mint a Yellowstone vagy az Utódlás.

Néha nézem ezeket a sorozatokat, és azt gondolom, hogy ezt mi már megcsináltuk. A Breaking Bad kivételével szinte minden családi dráma ugyanazon a sémán alapul, és ugyan ez nem a Dallas-szal, hanem a Peyton Place-szel kezdődött, az gyorsan feledésbe merült, és a Dallas átvette az irányítást.