Pszichológia

Öngyilkos lett Harry herceg volt barátnője

2023.06.12. I 14:15
Harry herceg rövid ideig volt együtt a műsorvezetőként dolgozó nővel, aki 2020 februárjában vetett véget az életének, mindössze negyvenévesen.

Öngyilkos lett Harry herceg exbarátnője, Caroline Flack, mondta el a királyi család tagja a bíróság előtt tett tanúvallomásában. A herceg a londoni Királyi Bíróság Legfelsőbb Bíróságán jelent meg, amely a brit Mirror Group Newspapers (MGN) ellen indított csoportos pert tárgyalja. Harry herceg rövid ideig volt együtt a műsorvezetőként dolgozó nővel, aki 2020 februárjában vetett véget az életének, mindössze negyvenévesen – írta a PageSix.

A herceg arról beszélt, hogy több párkapcsolata is megsínylette, ahogy a brit bulvársajtó kezelte őt: emiatt ért véget kapcsolata Chelsy Davyvel is, akivel hosszú ideig együtt volt. Arról beszélt: amikor pedig Caroline-nal járt, az újságírók jogtalanul lehallgatták a telefonját, így ráleltek a tartózkodási helyükre. Azt mondta: „A történetből egyértelműen kiderül, hogy a fotósok már ott voltak, mielőtt én odaértem. Láttak megérkezni. Az este kifejezetten rólam és Caroline-ról szólt, aki már nincs velünk.”